Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Rabat 10-14 - RB 530(Locul 3/328)

(boutique, 18 apartamente, anul construirii: 2019)
Da, Rabat 10-14 e una dintre cele mai elegante și bine concepute și construite clădiri rezidențiale din București, cu materiale de cea mai bună calitate, cu atenție la detalii. Așadar, nu cred că miră pe multă lume prețurile care se vehiculează pe piață la vânzare.
Amplasament: 92
Estetică exterioară: 82
Estetică interioară: 78
Funcționalitate: 58
Property INDEX: RB 530
GB Real Estate, residential properties Rabat 10-14

Rabat 10-14, sau cum arată noua aristocrație imobiliară…

Zona delimitată de Piața Victoriei – Kiseleff – Ion Mincu – Clucerului – Averescu – Prezan – Aviatorilor – Mircea Eliade cu ocolul Turgheniev, Dante, Gogol – Beller – Calea Dorobanților și înapoi în Piața Victoriei ca să se închidă cercul e cea mai întinsă zonă compactă cu o eleganță aristocratică, cu istorie și cu multe secrete, cu poezie. E înverzită, foarte frumoasă, și pe cale de consecință și de departe cea mai scumpă imobiliar din București.

Pătratul Piața Victoriei – Statuia Aviatorilor – Piața Dorobanților – Perla e zona „Capitale”, pentru că multe străzi au numele unor astfel de orașe. Rabat aici este, desigur, și prin urmare numai auzindu-i numele îți dai seama că e una dintre cele mai frumoase și elegante străzi din București, înverzită, cu trafic redus, puțin zgomot, largă, curată.

Ansamblul este abia dat în folosință și e original, destul de surprinzător.

Ar putea să fie considerat o singură clădire dacă nu ai vedea că sunt de fapt trei corpuri distincte, două în capete cu câte patru niveluri și cel din mijloc cu cinci, însă la aceeași înălțime, ceea ce înseamnă că unele apartamente au alt standard de confort, fiind mai înalte. Garajul subteran în stânga, nu afectează din punct de vedere estetic. Au grădiniță proprie împrejmuită în față și cu perdea verde, iar în mijloc au o alee cu acces circular pentru mașini (intră pe o parte și ies pe alta), însă fără acoperiș și fără ca oprirea să se poată face chiar în fața intrării în clădire. Care intrare e surprinzător de mică pentru așa o eleganță a clădirii. Au fost atenți cu cei cu dizabilități, tot accesul în clădire e pe o rampă foarte lină, fără nicio scară sau măcar o singură treaptă. Și nici măcar la trotuar nu au treaptă, a fost scoasă bordura în dreptul intrării.

Da, Rabat 10-14 al lui Dan Petrescu e una dintre cele mai elegante și bine concepute și construite clădiri rezidențiale din București, cu materiale de cea mai bună calitate, cu atenție la detalii. Așadar, nu cred că miră pe multă lume prețurile care se vehiculează pe piață la vânzare, de peste 10,000€/ mp, la fel ca acelea de la La Gloire Elite sau Kiseleff 16…  (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Dezvoltator Dan Petrescu