Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Dante 6-10 Aaylex - RB 501(Locul 16/328)

(boutique, 8 apartamente, anul construirii: 2013)
Dante 6-10, printre primele din seria blocurilor Aaylex Cocorico, făcut în 2013 tot de către Bog’Art Bogdan Gruia, Viorel Fetinca și Bogdan Stanca, nu e vreo raritate arhitecturală, însă e bine conceput și construit, cu materiale de calitate.
Amplasament: 91
Estetică exterioară: 64
Estetică interioară: 72
Funcționalitate: 56
Property INDEX: RB 501
Dante 6-10 Aaylex, Property Index (residential)

Dante 6-10, printre primele din seria blocurilor Aaylex CocoRico

Blocul Cocorico, așa cum mai este alintat, fiindcă a fost făcut de către Bogdan Gruia, Viorel Fetinca și Bogdan Stanca, asociați în grupul Aaylex CocoRico, grup prin care mai au și alte proiecte imobiliare cunoscute, cum ar fi cel din Barbu Delavrancea 19 sau cel încă în construcție pe Turgheniev, asociați și cu avocata Lucia Cherecheș acolo. Alături, în stânga, între ei și Vila Lac 3 a Ambasadorului SUA este un teren al lui Mihai Cuptor, pe care încă nu s-a construit blocul pe care și l-a planificat.

Toate străzile de colțul acela al Parcelării Monnet sunt închise – cu un singur capăt, adică: Turgheniev se oprește la casa lui Johannis, Dante la Vila lac 3, a Ambasadorului SUA, iar Gogol în reședința oficială a prim-ministrului (i-o dăduseră lui Câțu, însă nu a vrut să locuiască acolo) și a lui Băsescu – dat afară între timp. Așa că e liniște, copaci destul de mulți, Lacul Bordei în față.

Dante 6-10 a fost construit în 2013 tot de către Bog’Art, ca și vecinul de la Gogol Apartments. Nu e vreo raritate arhitecturală, însă e bine conceput și construit, cu materiale de calitate. Are 5 niveluri, 8 apartamente, câte două pe etaj. Apartamentul de la parter e foarte spectaculos, i-au dat toată grădina din spate, drept consolare pentru intimitatea limitată. Tot aici s-a vândut în 2017 cel mai scump apartament din România, cu aproape 3 milioane de Euro. (George Butunoiu – martie 2022)

*

Referințe:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Dezvoltator Bogdan Gruia

Dezvoltator Viorel Fetinca

Dezvoltator Bogdan Stanca