Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Gogol Apartments - RB 501(Locul 15/328)

(boutique, 10 apartamente, anul construirii: 2012)
Preocuparea pentru estetic se vede și în interior la Gogol Apartments, mai ales cu balustrada de scară unicat, comandată în Italia. Penthouse-ul de la ultimele două niveluri, în special, cu vederea panoramică asupra lacului și a întregului cartier Primăverii, e unul dintre cele mai spectaculoase și mai valoroase apartamente din București.
Amplasament: 90
Estetică exterioară: 65
Estetică interioară: 73
Funcționalitate: 54
Property INDEX: RB 501
Gogol Apartments, Property Index (residential) GB Real Estate

Gogol Apartments, vecinii VIP-urilor momentului

Toate străzile de colțul acela al Parcelării Monnet sunt închise – cu un singur capăt, adică: Turgheniev se oprește la casa lui Johannis, Dante la Vila lac 3, a Ambasadorului SUA, iar Gogol în reședința oficială a prim-ministrului (i-o dăduseră lui Câțu, însă nu a vrut să locuiască acolo) și a lui Băsescu – dat afară între timp. Așa că e liniște, copaci destul de mulți, Lacul Bordei în față.

Gogol Apartments, sau Gogol 2A, e un bloc mic, cu 10 apartamente, câte două pe nivel, construit de Puiu Popoviciu în 2012, chiar în capătul străzii, pe mâna dreaptă. Din balcoanele lui se uitau în curtea vilei lui Petre Roman, din care cu greu au scos-o pe fosta nevastă, Mioara, când au repartizat casa lui Băsescu.

Bloc bine făcut de Bog’Art, cu o curte mică în față, în care au pus ceva lucrări de artă. Preocuparea pentru estetic se vede și în interior, mai ales cu balustrada de scară unicat, comandată în Italia. Penthouse-ul de la ultimele două niveluri, în special, cu vederea panoramică asupra lacului și a întregului cartier Primăverii, e unul dintre cele mai spectaculoase și mai valoroase apartamente din București. Apartamentele de aici se închiriază foarte repede, cu prețuri pe la 20€/mp. De vândut, rar de tot… (George Butunoiu – decembrie 2021)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Dezvoltator Puiu Popovici