Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Vida Herăstrău - RS 430(Locul 109/328)

(2 - 5 niveluri, 86 apartamente)
Arhitectura lui Vida Herăstrău e sobră, destul de austeră, spre minimalism, dar formele și proporțiile sunt bine calculate, are chiar o anumită eleganță, chiar și așa unicolor, alb, cum rar se mai construiește acum. Nu e un ansamblu rezidențial, ci un bloc mai complex, cu trei corpuri de clădire distincte.
Amplasament: 63
Estetică exterioară: 72
Estetică interioară: 77
Funcționalitate: 56
Property INDEX: RS 430
Vida Herastrau - Property Index (residential Nordului) GB Real Estate

Flavius spune că Vida Herăstrău e ceea ce toate ar trebui să fie acolo, în Nordului.

Și Flavius știe întotdeauna ce e bun și ce nu este, când e vorba despre piața imobiliară din România. Vida Herăstrău e un reper de calitate pentru specialiștii buni în real estate din București. Nu e un ansamblu rezidențial, ci un bloc mai complex, cu trei corpuri de clădire distincte, construit în 2020 de către israelienii de la Villar Group. E între Șoseaua Nordului și Nicolae Caranfil, dar mai aproape de acesta din urmă, de la care își revendică și adresa poștală, de altfel. Destul de înghesuit între alte mari clădiri – așa cum sunt toți sufocați acolo – în spatele a două restaurante cunoscute, Mandaloun și ZenSushi Nordului și lângă un simulacru de parc.

Arhitectura e sobră, destul de austeră, spre minimalism, dar formele și proporțiile sunt bine calculate, are chiar o anumită eleganță, chiar și așa unicolor, alb, cum rar se mai construiește acum. Venind dinspre Caranfil, dai mai întâi peste o mare și urâtă parcare, despre care sper din suflet că nu a lor este. Apoi ajungi la intrarea principală, comună celor trei corpuri, cu un mic careu social în față, frumos făcut, cu bănci de lemn, felinare, arbuști ornamentali. Intrările și holurile arată bine și ele, materiale de calitate. La disability access stau excelent. Au rampe lungi si line peste tot, cu un mare consum de spațiu.

Prețurile apartamentelor din Vida Herăstrău sunt cu foarte puțin peste 3,000€/ mp util, la fel sau chiar mai mici decât alte blocuri sau ansambluri din zonă deloc mai bine făcute, ba dimpotrivă. (George Butunoiu – ianuarie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...