Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Uruguay 12 - RS 428(Locul 108/354)

(2 - 5 niveluri, 10 apartamente)
Blocul din Uruguay 12 a fost construit de către Dan Ioan Popescu în 2003 și e surprinzător de bine făcut. Se ține foarte bine în top, deși aproape toate blocurile construite în vremurile acelea haotice de după revoluție sunt privite...
Amplasament: 86
Estetică exterioară: 52
Estetică interioară: 51
Funcționalitate: 39
Property INDEX: RS 428
GB Real Estate Property Index - 12 Uruguay

Uruguay 12, sau cum o pereche de papuci îți poate scădea valoarea apartamentului cu câteva zeci de mii de Euro…

Blocul din Uruguay 12 a fost construit de către Dan Ioan Popescu în 2003 și e surprinzător de bine făcut. Se ține foarte bine în top, deși aproape toate blocurile construite în vremurile acelea haotice de după revoluție sunt privite acum ca destul de rudimentare din punct de vedere arhitectural și tehnic, dar mai ales estetic.

Are cinci niveluri și 10 apartamente de aproape 200mp fiecare. Un stil cuminte, destul de conservator, însă e bine întreținut și mulți nu-i dau bătrânețea pe care o are, la o primă privire. Parcarea la semiînălțime cu intrări multiple îi mai trădează puțin vârsta. Intrarea e pe mijloc, chiar pe aleea pe care trec mașinile spre garaj. Însă nu prea ar fi avut cum să facă altfel, dată fiind topografia spațiului. Toate ferestrele și balcoanele dau către cunoscuta vilă de la 14, cu imensa curte de 1,000mp a celor două doamne, pe care tocmai au vândut-o unei firme din domeniul farmaceutic. Vara, în special, cei care stau la ultimele două niveluri au în față faimoșii copaci bătrâni ai cartierului.

Apartamentele din Uruguay 12 se vând cu peste 5,0000€/ mp, adică mult mai mult decât în blocuri noi, incomparabil mai mediatizate decât ei. Și dacă locatarii nu și-ar ține papucii și alte lucruri pe hol, s-ar vinde cu încă și mai mult… (George Butunoiu – decembrie 2021)

Prețuri din anunțuri: 

  • 4,800€/mp util (4 camere, 202 mp, et. 3) – decembrie 2021
Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...