Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

UpGround Residence - RAT 315

(ansamblu rezidențial, 2 blocuri, 13 niveluri sau +, 571 apartamente, anul construirii: 2009)
UpGround Towers (UpGround Residence) se adresează unei categorii precise de cumpărători, corporatiști tineri sau familii de corporatiști de succes, pe de o parte, apartamente de serviciu pentru manageri, sau pentru amante, ca să fie aproape de birouri, pe a doua parte, sau de închiriat pe termene scurte și medii, pe a treia.
Amplasament: 39
Estetică exterioară: 57
Estetică interioară: 67
Funcționalitate: 49
Property INDEX: RAT 315 (Locul 298/373)
UpGround Residence Pipera, Property INDEX GB Real Estate

UpGround Residence, un lucru bine făcut pentru ceea ce și-a propus

UpGround Towers sunt două blocuri turn foarte mari, cu câte 17 etaje și 4 scări fiecare, 3 niveluri de parking subteran și vreo 500 de apartamente. Construite în 2009 de Ioannis Papalekas în bucata lui de Pipera – de cartierul de business vorbesc, între Șoseaua Fabrica de Glucoză și Bulevardul Dimitrie Pompeiu. Ei sunt chiar la Glucoză, cu fața spre romanescul maidan. Și de curând, locatarii pot să-și facă cu mâna cu cei de la ansamblul Belvedere Residences, de peste drum, direct din balcoanele lor.

Au făcut o mică parcelă verde chiar la șosea, cu câțiva arbuști ornamentali, dar o verdeață absolut insignifiantă față de dinozaureștile UpGround Towers. Mai au și o mică parcare de suprafață, dar fără barieră, nu îmi dau seama cine și cum poate parca acolo. La parter au diverse spații comerciale, cu magazine și cafenele, și acesta e un avantaj cert, desigur.

UpGround Residence par bine făcute. Focusul e pe funcțional și pe raportul calitate/ preț, desigur, nu ar avea sens altceva într-o astfel de locație. Dar sunt bine concepute arhitectural, totuși, și arată chiar bine din punct de vedere estetic pentru vremurile acelea. Intrările și spațiile comune sunt rezonabile, au portari care mai au încă mult până la pensie, și chiar niște mici fotolii pentru vizitatorii osteniți.

UpGround Towers se adresează unei categorii precise de cumpărători, corporatiști tineri sau familii de corporatiști de succes, pe de o parte, apartamente de serviciu pentru manageri, sau pentru amante, ca să fie aproape de birouri, pe a doua parte, sau de închiriat pe termene scurte și medii, cum am văzut multe oferte pe Internet, inclusiv pe Booking, pe a treia. Ca să cumperi un metru pătrat scoți din buzunar cam 2,000 de Euro, iar ca să ai acel metru numai pentru o lună, plătești doar 11. (George Butunoiu – august 2022)

Referințe:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Dezvoltator Ioannis Papalekas