Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Toamnei 134 - RS 342(Locul 253/328)

(2 - 5 niveluri, 9 apartamente)
Apartamente de lux. Un imobil Boutique cu doar 9 apartamente. Locație de excepție. La doar 10 minute de mers pe jos de Piața Romană și la doar 10 minute de mers pe joc până la stația de metrou Obor. Luxul bidimensional din Toamnei 34 s-a vândut cu surprinzătorul preț de 2,100€/mp util.
Amplasament: 63
Estetică exterioară: 49
Estetică interioară: 50
Funcționalitate: 43
Property INDEX: RS 342

Dacă ești hipster, îți va plăcea să stai în luxosul bloc bidimensional din Toamnei 134, care dispare și reapare…

Acolo e Bucureștiul de demult, dar acela pestrițissim, cu case vechi și noi, cu case dărâmate și case care încă stau în picioare, cu mici clădiri noi printre ele, ici și colo, cu puradei pe stradă și curți din care se mai aude câte un cotcodăcit de găină și un cântat de cocoș care te scoală la cinci dimineața, cu prăvălii la care jupânii stau pe băncuțe la ușă în așteptarea mușteriilor. Orice bucureștean știe despre ce vorbesc atunci când aude despre strada Viitorului, despre Piața Gemeni, Precupeții Vechi…

Veneam dinspre Despot Vodă, tocmai fusesem să văd micul Despot Vodă Residence. Ajung în Viitorului, și chiar peste peticul de pământ cu iarbă uscată văd un bloc cam urâțel de felul său, fără formă, fără culoare, cu aparatele de aer condiționat pune neglijent pe fațadă. Merg eu pe linia de tramvai, și văd că dintr-odată dispare blocul! Mă frec la ochi, mă întorc, și iarăși apare. Iar mă dau într-o parte, iar nu-l mai văd…

Mi-a luat ceva timp până să mă prind că Toamnei 134 este un bloc 2D, nu 3D, ca toate celelalte, și că dacă te uiți la el din lateral nu-l mai vezi… Într-adevăr, au făcut blocul pe un teren atât de îngust și neregulat, cu formă de triunghi foarte turtit, încât au fost obligați să-l facă în unghi ascuțit într-o parte – aceea spre Viitorului, de unde mă uitam eu și nu-l mai vedeam. Nu cred că are mai mult de doi metri latura aceea, și au avut inspirația să pună balcoanele acolo. Nici să sape în pământ nu aveau cum într-un loc atât de strâmt, așa că au sacrificat o bucată de parter pentru garaje. Cealaltă au dat-o ca spațiu comercial, unui atelier floral. În rest, se văd toate bine în poze, nu mai e nevoie de explicații.

În termeni de marketing, de la Obor la Piața Romană doar 20 de minute de mers pe jos.

Pe site-ul lor scrie: „Apartamente de lux. Un imobil Boutique cu doar 9 apartamente. Locație de excepție. La doar 10 minute de mers pe jos de Piața Romană și la doar 10 minute de mers pe joc până la stația de metrou Obor. Finalizat 2019”. Și cu o poză în Photoshop făcută dinspre latura neascuțită, desigur. Luxul bidimensional din Toamnei 34 s-a vândut cu surprinzătorul preț de 2,100€/mp util. (George Butunoiu – aprilie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...