Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Sunflower Grand Apartments - RM 444(Locul 80/328)

(6 - 12 niveluri, 55 apartamente)
Surprinzător, au două intrări mari, identice, bine făcute. Și de holul central au avut multă grijă, e larg și bine amenajat, cu un desk mare pentru portar. Cât despre prețuri, m-a surprins suma de sub 2,500€ pe care trebuie să o plătești ca si ai o bucată un metru pe un metru din Sunflower Grand Apartments...
Amplasament: 67
Estetică exterioară: 75
Estetică interioară: 81
Funcționalitate: 59
Property INDEX: RM 444
Sunflower Grand Apartments - Property Index (residential)

Sunflower Grand Apartments pe strada cu pavele de beton…

A fost o surpriză să mai găsesc o stradă cu pavele din beton chiar pe unde nu mă mai așteptam, adică pe unde Ion Mihalache se taie cu Banu Manta. A fost un București vechi acolo, într-adevăr, cu destul farmec, de oameni nebogați dar cu străzi curate și înverzite. Însă comuniștii și urmașii lor din primăriile postdecembriste au avut grijă să nu mai fie astfel. Strada Grigore Manolescu, pe care cei care construiesc sub brandul Sonflower au ridicat în 2015 acest bloc cu 55 de apartamente împreună cu Igloo, arată rezonabil dacă o măsurăm cu celebrele ei vecine aflate cu câteva sute de metri mai la nord, cu prețuri deja duble la proprietățile imobiliare.

Arhitectura e originală, distinctivă, iese mult în evidență în zonă. Cum strada Grigore Manolescu și tot cvartalul sunt pe cale să piardă definitiv statutul de oraș vechi, cu farmec, o intruziune atât de contrastantă nu mai deranjează, și din ce în ce mai multora li se va părea mai degrabă un avantaj.

Curtea interioară, delimitată de un zid de beton masiv și destul de înalt cât să fie aproape urât, pare să fie împărțită între apartamentele de la parter, așa că rămâne ca zonă comună doar o porțiune îngustă, chiar în dreptul intrării. Are inutil de mult beton această curticică și nicio bancă, însă arată bine, pe ansamblu, cu cele câteva insulițe de verdeață și de arbuști decorativi.

De remarcat, în special, rampa foarte lină pentru cei în scaunele cu rotile. Surprinzător, au două intrări mari, identice, bine făcute. Și de holul central au avut multă grijă, e larg și bine amenajat, cu un desk mare pentru portar. Cât despre prețuri, m-a surprins suma de sub 2,500€ pe care trebuie să o plătești ca si ai o bucată un metru pe un metru din Sunflower Grand Apartments… (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...