Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Seasons Primăverii - RM 485

6 - 12 niveluri, 12 apartamente
Primăverii de la Seasons Primăverii vine de la celebrul bulevard al Bucureștiului, desigur! Nu se putea rata o asociere directă cu unul cel mai puternic brand imobiliar al orașului, și poate că și cel mai puternic din țară. Mai ales că e chiar vizavi de fosta casă a lui Ceaușescu.
Amplasament: 87
Estetică exterioară: 68
Estetică interioară: 78
Funcționalitate: 46
Property INDEX: RM 485 (Locul 30/373)
Seasons Primaverii - Property Index (residential) GB Real Estate

Din Seasons Primăverii te uiți direct prin geam la fantoma lui Ceaușescu

Primăverii de la Seasons Primăverii vine de la celebrul bulevard al Bucureștiului, desigur! Nu se putea rata o asociere directă cu unul cel mai puternic brand imobiliar al orașului, și poate că și cel mai puternic din țară. Făcut în 2014, e pe aceeași parte cu Primăverii Plaza, însă mai aproape de Mircea Eliade, peste drum Primăverii 30, alt lider al topului Property INDEX și chiar vizavi de fosta casă a lui Ceaușescu. Iar despre vestitul cartier am scris deja atât de mult, încât dacă repet de prea multe ori încep să mă simt prost.

Deși nu e printre cele mai noi blocuri, trece în fața multora la nivel de detaliu și de calitate. Nu se văd aparate de aer condiționat pe pereți sau pitite prin balcoane, au două lifturi, ceea ce e surprinzător pentru un număr atât de mic de apartamente, intrarea către garajul subteran are două benzi. Nu e de mirare că apartamentele se vând aici cu peste 6,000€/mp.

Totuși, nu au rampă pentru cei cu dizabilități fizice, deși ar fi avut tot locul din lume să le facă. Probabil că au lift care coboară până în garajul subteran, ceea ce le mai simplifică puțin viața celor în scaune cu roți, însă tot trist și frustrant trebuie să fie pentru ei… (George Butunoiu – martie 2022)

*

Referințe:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...