Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Puskin 22A (Monolit) - M 467

(6 - 12 niveluri, 7 apartamente)
Pușkin 22A Monolit e în capătul dinspre Mircea Eliade al lui străzii, în celebra Parcelarea Monnet, între două blocuri la fel de mari (și mult prea aproape de ele), Pușkin 22 și Pușkin 30. Un bloc mic, cu 6 etaje, cu parcarea pe două niveluri de subsol, ceea ce a fost destul de vizionar pentru acea perioadă.
Amplasament: 87
Estetică exterioară: 58
Estetică interioară: 71
Funcționalitate: 45
Property INDEX: M 467 (Locul 50/373)
Property Index (residential) GB Real Estate

Pușkin 22A Monolit își păstrează surprinzător de bine valoarea

Un bloc bine conceput și construit de către Dragoș Dobrescu în 2005 – așa cum sunt toate clădirile făcute de el. În capătul dinspre Mircea Eliade al lui Pușkin, în celebra Parcelarea Monnet, între două blocuri la fel de mari (și mult prea aproape de ele), Pușkin 22 și Pușkin 30. Un bloc mic, cu 6 etaje, cu parcarea pe două niveluri de subsol, ceea ce a fost destul de vizionar pentru acea perioadă. Holul și spațiile comune sunt destul de înguste, însă bine întreținute și surprinzător decorate, mai ales pentru un bloc nu prea nou unde, se știe, locatarii devin din ce în ce mai neglijenți cu imaginea, odată cu trecerea timpului.

Pușkin 22A Monolit are șapte apartamente, câte unul pe nivel. Dragoș Dobrescu le-a ținut pe toate la început, ca să le închirieze exclusiv ca spații de birouri, însă în ultimii ani le-a vândut pe cele de la etajele de sus, păstrându-le doar pe cele de la nivelurile inferioare. Apartamentele se vând cu prețuri destul de bune încă, peste 5,000€/mp util. (George Butunoiu – mai 2022)

*

Prețuri din anunțuri:

  • 5,200€/mp util (3 camere, 113 mp util, et. 4, loc de parcare) – iunie 2022
Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...