Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Primăverii 57 Residence - RM 514(Locul 9/328)

(6 - 12 niveluri, 7 apartamente, anul construirii: 2016)
Era de așteptat ca Primăverii 57 Residence (Eliade Residence) să fie pe măsura așteptărilor, să fie un bloc bine conceput arhitectural, bine construit, cu materiale de calitate, cu markeri de statut social și de poziționare a arhitectului.
Amplasament: 89
Estetică exterioară: 73
Estetică interioară: 80
Funcționalitate: 64
Property INDEX: RM 514
Primaverii 57 Residence Property Index - GB Real Estate

Primăverii 57 Residence (Eliade Residence), pe măsura așteptărilor și experienței dezvoltatorului

Sunt multe proprietăți din Primăverii în topul Quality Property INDEX, și multe chiar de pe bulevardul de la care și-a luat numele întregul cartier. Și e normal să fie astfel, ca proprietățile de acolo să domine clasamentul, fiindcă sunt cele mai scumpe, acolo se fac investițiile cele mai mari. Prin urmare, nu mai descriu celebrele străzi, fiindcă am dat toate detaliile la în alte descrieri, cum ar fi cele pentru Primăverii Plaza, Primăverii 30, Seasons Primăverii, Nordis, Nicora Building și altele.

Am găsit acest bloc sub numele Eliade Residence, dar se pare că au renunțat la el, acum scrie chiar pe zidul lor Primăverii 57 Residence, fără vreun subtitlu sau altă precizare, deci acesta pare să fie numele oficial. E un bloc făcut în 2016, inițial ca o clădire de birouri, cu numele Eliade Business Center, dar a fost reconvertită din mers către rezidențial. Banii ar fi de la Doru Mardare, se spune, în față fiind Andreea Popa. Cu puține apartamente, câte unul pe etaj, și un număr mai mult decât dublu de locuri de parcare în subteran. Interesant este că e lipit cu totul pe două laturi de blocurile de alături: Monolit pe Primăverii, și blocul roșu cu intrarea pe Pușkin, pe latura dinspre Mircea Eliade. Au și o mică grădină în față, dublu control de acces, la poartă și la ușa din clădire, o alee interesantă de lemn până la intrarea principală. Și la disability access stau foarte bine, nu am văzut nici măcar o singură treaptă care să le împiedice oricât de puțin celor în scaune cu rotile.

Era de așteptat ca Primăverii 57 Residence (Eliade Residence) să fie pe măsura așteptărilor, să fie un bloc bine conceput arhitectural, bine construit, cu materiale de calitate, cu markeri de statut social și de poziționare a arhitectului, fiindcă am citit că dezvoltatorul și-a făcut deja mâna cu niște proiecte de succes în luxul rezidențial încă înainte de criza din 2008, cu Moliere Residence (Moliere 17-19), și apoi cu Șos. Nordului 102-104. Apartamentele aici s-au vândut cu 5,000€/mp util și s-au închiriat cu 18€/mp. (George Butunoiu – februarie 2022)

*

Referințe:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Dezvoltator Andreea Popa