Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Premio by Nusco Imobiliara - RM 493

(6 - 12 niveluri, 32 apartamente)
Premio Exclusive City Center Apartments by Nusco Imobiliara, pe numele său întreg, e un bloc bine făcut și integrat în peisaj, destul de elegant, cu atenție la detaliile arhitecturale și estetice. Păcat doar că li s-au terminat banii sau atenția la detalii când au pus în cel mai vizibil loc cu putință, chiar la intrare, o hârtie murdară, băgată într-un chiloțel de plastic șifonat, prin care ne atenționează sec și imperativ să nu parcăm.
Amplasament: 87
Estetică exterioară: 74
Estetică interioară: 73
Funcționalitate: 59
Property INDEX: RM 493 (Locul 23/373)
Premio by Nusco Imobiliara, Property Index (residential) GB Real Estate

Premio Exclusive City Center Apartments by Nusco Imobiliara și atenția selectivă la detalii

Bucureștiul vechi din centru e un orășel în sine, cu multă poezie și farmec pentru unii, înghesuit și aglomerat pentru alții, cu străzi și străduțe niciodată drepte, cu biserici multe și schituri, cu copaci bătrâni, murdar și curat deopotrivă. Mulți cunosc Grădina Icoanei, Ioanid și Armenească, Speranței și Toamnei fără să fi fost vreodată pe ele, din cărțile și din filmele copilăriilor noastre. Pe Logofăt Luca Stroici, pe la mijloc, unde se taie cu Bocșa, italienii de la Nusco Imobiliare au găsit un loc de construit și l-au luat.

Având alături un bloc înalt cu calcan, au putut să facă și ei unul la fel de mare, pe care l-au lipit spate în spate de celălalt. Au făcut fața către o frumoasă casă veche fără etaj, doar cu o mansardă, și cu o curte mare în față – priveliște numai bună pentru ei. Au construit două blocuri lipite, de fapt, gata în 2016. Planurile inițiale au fost ca primul corp, cel mai dinspre stradă, să fie de birouri, iar cel din spate cu apartamente de locuit. Însă nu mai știu ce și când i-a făcut să se răzgândească, așa că până la urmă și birourile au ajuns tot apartamente de locuit. Dar mult mai mari acestea, de vreme ce primul corp are acum doar 5 apartamente, iar cel de-al doilea 27! Cu 46 de locuri de parcare la subsol.

Premio Exclusive City Center Apartments by Nusco Imobiliara, pe numele său întreg, e un bloc bine făcut și integrat în peisaj, destul de elegant, cu atenție la detaliile arhitecturale și estetice. La intrare au o mică alee cu plante bine crescute și întreținute. Intrările, holurile și spațiile comune arată și ele foarte bine, portarul e atent și politicos. Copacii mari de la vecini și grădina aduc și ei o contribuție importantă la ambianță, mai ales fiindcă e gratuită. Păcat doar că li s-au terminat banii sau atenția la detalii când au pus în cel mai vizibil loc cu putință, chiar la intrare, o hârtie murdară, băgată într-un chiloțel de plastic șifonat, prin care ne atenționează sec și imperativ să nu parcăm. Și nu știu dacă acest afiș ține prețurile apartamentelor în loc, dar cifra vehiculată de 3,500€/mp mi se pare chiar foarte rezonabilă… (George Butunoiu – martie 2022)

Prețuri din anunțuri:

  • 4,750€/mp util (5 camere, 168 mp, 116 mp terasa, etaj 5-6) - iulie 2022
  • 5,180€/mp util (3 camere, 170 mp, mp terasa, etaj 5) - iunie 2022

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...