Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Praga 6 - RB 473

(boutique, 4 apartamente)
Un bloc discret în Praga 6, timeless classic, pe una dintre cele mai liniștite și mai frumoase străzi din Parcelarea Bonaparte – Mora, abia îl vezi printre copaci și vegetația bogată. Vara e aproape imposibil să-i faci o poză din care să se vadă ceva cât de cât semnificativ, din cauza pomilor.
Amplasament: 87
Estetică exterioară: 67
Estetică interioară: 65
Funcționalitate: 49
Property INDEX: RB 473 (Locul 42/373)
Praga 6, Property Index (residential) GB Real Estate

Venerabilul paznic de la Praga 6…

Un bloc discret în Praga 6, chiar la Piața Quito, una dintre cele mai liniștite și mai frumoase străzi din Parcelarea Bonaparte – Mora, abia îl vezi printre copaci și vegetația bogată. Vara e aproape imposibil să-i faci o poză din care să se vadă ceva cât de cât semnificativ, din cauza pomilor.

Un stil arhitectural timeless classic, cărămidă roșie aparentă, grilaje decorative foarte la modă printre arhitecții bucureșteni, pe care le-am întâlnit adesea în oraș, cum ar fi Porumbaru sau chiar Cotroceni. Ceva artă monumentală pe zidul de la intrare și pe hol, ghivece cu plante la fel. Degradarea începe să se vadă peste tot, însă la un nivel rezonabil pentru un bloc construit în 2009. Lipsa de atenție pentru detalii se propagă și ea la fel, cum ar fi deskul portarului pe care venerabilul domn își tine borcanele cu zacuscă și ce îi mai pregătește nevasta de mâncare în pachețel când pleacă dimineața spre job.

În Praga 6 stau oameni despre care ziarele scriu adesea: un ziarist cunoscut din vechea gardă, un fabricant de mobilă, nepotul unui unchi notoriu… (George Butunoiu – aprilie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...