Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Petofi Sandor 45 - RS 473

2 - 5 niveluri, 6 apartamente, anul construirii: 2014
investitor: Florin Daniel Nistor, arhitect: Bogdan Neagu, structuri: House Impact
Micul bloc cu 6 apartamente din Petofi Sandor 45 poate fi considerat o vilă mai mare. Are și o intrare secundară pe strada alăturată, unde se învecinează cu alt bloc cunoscut al zonei, Clucerului 62A al lui Mircea Lucescu. Se încadrează destul de bine în peisaj, mai puțin ciudatul acoperiș negru, care i-a supărat pe unii dintre vecini.
Amplasament: 88
Estetică exterioară: 62
Estetică interioară: 70
Funcționalitate: 43
Property INDEX: RS 473 (Locul 49/657)
Petofi Sandor 45, Property Index (residential) GB Real Estate

Strada aceea dintre Barbu Delavrancea și Clucerului, în Parcelarea Clucerului, a fost o bijuterie urbanistică. Este și acum, însă una sufocată de mașini. La fel ca toate celelalte, desigur, însă nu e mare consolare aceasta. Micul bloc cu 6 apartamente din Petofi Sandor 45, Petofi Sandor Housing, pe numele dat de arhitectul Bogdan Neagu Constantin (NBC-ARHITECT),  poate fi considerat o vilă mai mare. Are și o intrare secundară pe strada alăturată, unde se învecinează cu alt bloc cunoscut al zonei, Clucerului 62A al lui Mircea Lucescu. Se încadrează destul de bine în peisaj, mai puțin ciudatul acoperiș negru, care i-a supărat pe unii dintre vecini.

A fost construit de către Florin Daniel Nistor, unul dintre patronii foarte cunoscutei firme Alfredo Food, care aduce, printre altele, pește proaspăt de cea mai bună calitate, prin soția sa, Adriana Nistor. Aceștia mai au împreună și blocul din Emanoil Porumbaru 60. (George Butunoiu – august 2022)

Referințe:

Petofi Sandor 45, Property Index (residential) GB Real Estate

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...