Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Parcului 20 - RAM 411

(ansamblu rezidențial, 2 blocuri, 6 - 12 niveluri, 480 apartamente, anul construirii: 2020)
Ce nu mi-a plăcut deloc la Parcului 20 este că au făcut o parcare mare chiar în fața blocului, de suprafață, deși au una suficientă sub pământ. Deloc nu-mi place asta! Sigur, vor spune că va fi o mare grădină în spate, când va fi gata întregul ansamblu. Pare o ancoră solidă în strategia lor, însă acum e doar pe hârtie. Pe teren e doar parcarea aceea urâtă din față, ca la supermarket...
Amplasament: 62
Estetică exterioară: 68
Estetică interioară: 83
Funcționalitate: 46
Property INDEX: RAM 411 (Locul 142/373)
Parcului 20 by Cordia, Property Index GB Real Estate

Marele compromis făcut de cei de la Parcului 20 bucureșteanului puturos

Parcului 20 va fi un ansamblu rezidențial cu două blocuri mari și înalte. Acum doar unul dintre ele este terminat și cu locatari în el, al doilea e departe de a fi gata. Dar, de fapt, din cauza șantierului de la cel în lucru, toată zona e afectată, așa că va mai trece mult până când lucrurile vor arăta ca în prospectele lor. Mai mult, toată bucata aceea de București pare a fi in curs însănătoșire, dar după cum știm că fac politicienii noștri lucrurile, cine știe când va arăta ca un adevărat parc, pentru ca strada și zona să-și merite cu adevărat numele. Cinci ani? Șase? Ar fi bine…

Ansamblul de la Parcului 20 e foarte aproape de Luxuria Residence. În spatele acestuia, mai precis spus. Dar orașul arată aici altfel, deși sunt doar câteva sute de metri distanță. Să vedem, poate cumpără vreun dezvoltator vizionar terenurile acelea industriale, și în scurt timp se vor schimba radical lucrurile. Dar dacă vom aștepta să le facă primăria, locatarii ansamblului nu vor avea prea multe motive să iasă din frumoasele lor apartamente la plimbare pe jos.

Blocul care e gata e bine conceput, bine făcut,

m-am uitat la detalii de aproape, la calitatea materialelor și i-am felicitat în gând pe cei de la Cordia. Bine proiectat arhitectural, au reușit să evite monotonia la care te aștepți când auzi de un bloc imens, lung, lat și înalt, alternând volumele la modul inteligent, culorile, contrastele. Și interioarele arată bine, cu intrări mari, holuri spațioase, culori și lumini calde, potrivite pentru rezidențial. Au lifturi de mărimi diferite, ceea ce iarăși e un plus. La fel de utilă este și cea de-a doua intrare în bloc, pe lateral, dar aceea fără portar și fără lobby-ul impresionant de la intrarea principală, în față, pe mijloc. Rampele pentru cei în scaune cu rotile sunt line – iarăși un mare plus.

Parcului 20 by Cordia, Property Index GB Real EstateCe nu mi-a plăcut deloc la Parcului 20 este că au făcut o parcare mare chiar în fața blocului, de suprafață, deși au una suficientă sub pământ. Deloc nu-mi place asta! Sigur, vor spune că va fi o mare grădină în spate, când va fi gata întregul ansamblu. Pare o ancoră solidă în strategia lor, însă acum e doar pe hârtie. Pe teren e doar parcarea aceea urâtă din față, ca la supermarket. Un compromis regretabil făcut bucureșteanului puturos, care dacă nu-și parchează mașina fix în fața ușii, dar și pe trotuar, dacă se poate, crede că i-a scăzut calitatea vieții. Prețurile în acest moment sunt cu puțin sub 3,000€/mp util. (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Companie Cordia