Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

One Herăstrău Towers - RAM 405(Locul 146/354)

(ansamblu rezidențial, 2 blocuri, 6 - 12 niveluri, 148 apartamente, anul construirii: 2022)
One Herăstrău Towers sunt mari, masive, cu multe forme neregulate și asimetrii. Făcute astfel din rațiuni de funcționalitate a spațiilor interioare, presupun, fiindcă e greu și rar să nimerești efecte estetice din ele. Dar așa cum era de așteptat, interioarele sunt mari, spațioase, bine decorate – asta face parte din conceptul de bază al One United Properties.
Amplasament: 53
Estetică exterioară: 66
Estetică interioară: 84
Funcționalitate: 64
Property INDEX: RAM 405
One Herastrau Towers Property Index GB Real Estate

La One Herăstrău Towers poți coborî în papuci ca să-ți cumperi câte un Bang & Olufsen în fiecare zi…

E neobișnuit să vezi un bloc al lui One United Properties atât de jos în top, însă One Herăstrău Towers din Nicolae Caramfil 76-80 are încă niște șantiere în jur, care încă îl trag une nu ar trebui să fie, se lucrează și în interior și în jurul blocurilor. Apoi, au puține spații verzi în jur, și acelea încă neamenajate – ceea ce contează mult la punctajul Property INDEX.

Numele vine de la faimosul Parc Herăstrău, desigur, care e la vreo 800 de metri de mers pe jos, dincolo de Cartierul Francez. Dar pe care îl vezi de la etajele de sus, dacă ești pe partea care trebuie. De la nivelurile de jos vezi traficul niciodată întrerupt de pe Nicolae Caramfil, care ajunge chiar în dreptul celor două turnuri ca să se împreuneze cu cel de pe Alexandru Șerbănescu, spre a urca apoi maiestuos împreună pe Podul Băneasa, dincolo de care îi așteaptă Cortina Residence, Murad la hotelul său Phoenicia și o altă viermuială imobiliară, în plin avânt.

One Herăstrău Towers sunt mari, masive, cu multe forme neregulate și asimetrii.

Făcute astfel din rațiuni de funcționalitate a spațiilor interioare, presupun, fiindcă e greu și rar să nimerești efecte estetice din ele. Intrările spre apartamente sunt pe partea dinspre benzinăria Mol, pe laturile celelalte având spații comerciale mari la parter, dintre care doar Bang & Olufsen pare amenajat și deschis. Și tot pentru ele au sacrificat puținul pământ din jur, amenajându-le parcări betonate de suprafață.

Așa cum era de așteptat, interioarele sunt mari, spațioase, bine decorate – asta face parte din conceptul de bază al One United Properties, cu care îi încântă pe cumpărători și cu care câștigă adesea în fața competiției. Cunoscuta lor marmură neagră, reception desk impresionant, cu paznic pus chiar să-și ia rolul în serios, nu angajat din milă, ca în majoritatea recepțiilor de clădiri rezidențiale. Canapele și fotolii pentru vizitatori și măsuțe în fața unui șemineu electric butaforic, ceva poze decorative pe pereți. Până și liftul a fost decorat cu un mozaic colorat. La disability access stau bine: nicio treaptă pentru cei cu dizabilități motrice (fizice), lifturile suficient de încăpătoare, rampe line de acces din stradă.

Prețurile sunt pe la 5,000€/mp la vânzare și peste 25€ la închiriere la One Herăstrău Towers. Presupun că betoanele și asfalturile de jur împrejur le inspiră cumpărătorilor soliditate și stabilitate, se simt pe un teren sigur. Ca să nu mai spun de privilegiul de a coborî doar în papuci ca să-ți cumperi câte un Bang & Olufsen ori de câte ori ai nevoie… (George Butunoiu – martie 2022)

*

Prețuri din anunțuri:

  • 5,200€/mp util (55mp, et. 2) – mai 2022 (Imobiliare Herastrau)
Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Companie One United Properties