Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

One Herăstrău Park - RAM 470

(ansamblu rezidențial, 2 blocuri, 6 - 12 niveluri, 106 apartamente, anul construirii: 2017)
În București, luxul imobiliar rezidențial începe din Piața Victoriei și se termină la Ambasada Chinei, unde se împreunează lacul Herăstrău cu lacul Floreasca. One Herăstrău Park e chiar în acel colț, deci putem spune că luxul se termină la ei, sau că începe de la ei – depinde pe ce drum o iei, dacă vii dinspre Aviatorilor sau dinspre Caranfil... 😊
Amplasament: 73
Estetică exterioară: 75
Estetică interioară: 87
Funcționalitate: 68
Property INDEX: RAM 470 (Locul 45/373)
One Herastrau Park Property Index GB Real Estate

La One Herăstrău Park se termină sau începe luxul. Depinde din ce direcție vii…

În București, luxul imobiliar rezidențial începe din Piața Victoriei și se termină la Ambasada Chinei, unde se împreunează lacul Herăstrău cu lacul Floreasca. One Herăstrău Park e chiar în acel colț, deci putem spune că luxul se termină la ei, sau că începe de la ei – depinde pe ce drum o iei, dacă vii dinspre Aviatorilor sau dinspre Caranfil… 😊

Până ajung în fața celor două turnuri, locatarii nu prea simt luxul, fiindcă Nicolae Caranfil e în permanență aglomerată și zgomotoasă. Dar lucrurile se schimbă când deschid ușa, pentru că au niște holuri de intrare neobișnuit de mari și de bine amenajate, cam cum vezi doar prin lobby-urile de la hoteluri. O raritate încă în peisajul imobiliar rezidențial din București, însă pe care cei de la One United Property au văzut-o ca pe o oportunitate și au speculat-o foarte bine în toate clădirile lor. Și cu mare succes și profit, după cum se știe.

Cele două turnuri nu sunt o capodoperă arhitecturală,

însă din punct de vedere funcțional își fac bine treaba. Odată urcat la etajele mai de sus, începi să simți gustul luxului, fiindcă din unul dintre turnuri îți poți bea cafeaua uitându-te la Lacul Floreasca, iar din celălalt poți bea un ceai cu ochii la Parcul Herăstrău. Nu chiar la intrarea blocului, însă de sus pare întotdeauna mai aproape.

Curtea interioară e interesantă, dar pavată în întregime, ceva arbuști ornamentali sunt doar în ghivece. Au un ansamblu statuar în mijloc, cu niște bănci din bronz pe care se poate sta. Nu mi-a dat în minte să mă așez ca să văd cât de comod ar fi, dar presupun că sunt mai mult pentru a face poze pe ele. Oricum, pentru copii e un loc de joacă plăcut și la adăpost de mașini.

Ca toate proprietățile lor premium, nu e ieftin deloc să îți iei casă în One Herăstrău Park. Prețurile încep de la 4,000€/mp pentru apartamentele „obișnuite”, ca să se dubleze pentru penthouse-urile de 400mp, care ajung aproape de 5 milioane de Euro. (George Butunoiu – martie 2022)

*

Oferte din anunțuri:

  • 8,160€/mp util (175 mp, et. 11) – mai 2022 (Exclusive Brokers)
Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Companie One United Properties