Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Nordis Primăverii Boutique - RB 485

(boutique, 4 apartamente, anul construirii: 2021)
Cei de la Nordis Primăverii Boutique au reușit să ia locul și să construiască un bloc boutique, cu 4 apartamente, câte unul pe etaj, iar cel de sus pe două niveluri și încă o terasă peste ele. Au ales un arhitect care a venit cu o viziune surprinzătoare, dar pe care am întâlnit-o de mai multe ori în ultima vreme: să facă ferestrele înalte și înguste – cum se vede în poze.
Amplasament: 87
Estetică exterioară: 69
Estetică interioară: 71
Funcționalitate: 56
Property INDEX: RB 485 (Locul 31/373)

Penthouse-ul norocos din Nordis Primăverii Boutique

Împreună cu Calea Victoriei, de care a auzit orice român cu mult înainte să o fi și văzut, fiindcă apare în multe romane și filme, bulevardul Primăverii e una dintre cele mai cunoscute străzi din România, încă de pe vremea comuniștilor. Și asta fiindcă pe această stradă își avea Ceaușescu casa, unde e acum intersecția cu Mircea Eliade. După aceea, numele a iradiat către întregul păienjeniș de străzi din jur, ca să delimiteze și să desemneze culmea imobiliară a Bucureștiului, în termeni de orice: notorietate, marker social, dezirabilitate, eleganță etc. Și prețurile cele mai mari, pe cale de consecință. Acum Bulevardul Primăverii e plin de mașini, dar copacii au rămas. Casele mari, boierești, au ajuns să fie privite de sus și înghesuite între blocuri și construcții noi. Unele mai frumoase, altele mai urâte, după cum au avut norocul la un arhitect bun cei care au scos banii din cont ca să le construiască.

La intersecția cu Tolstoi era o casă mică,

de stătea să cadă, însă cu o curte măricică. Cei de la Nordis au reușit să ia locul și să construiască un bloc boutique, cu 4 apartamente, câte unul pe etaj, iar cel de sus pe două niveluri și încă o terasă peste ele. Au ales un arhitect care a venit cu o viziune surprinzătoare, dar pe care am întâlnit-o de mai multe ori în ultima vreme: să facă ferestrele înalte și înguste – cum se vede în poze. Așadar, cei dinăuntru trebuie să vadă una dintre cele mai căutate priveliști rezidențiale din București fragmentată pe fâșiuțe! Și nu întreagă, sau chiar panoramică, blocul având o fațadă semicirculară care ar fi permis o deschidere aproape unică. Doar norocoșilor cu penthouse-ul de la ultimele niveluri le-a permis asta, fiindcă aceia au o panoramă rară vederii ochiului bucureștean – așa cum se vede și în galeria de mai jos, cu poze făcute chiar de pe această terasă. Cât privește aparatele de aer condiționat, au ales soluția cea mai logică, să le ascundă într-o nișă în spate, salvând astfel acoperișul pentru terasa aceea spectaculoasă. De ce nu fac la fel toate blocurile, să-și pună aparatele de aer condiționat într-un spațiu ascuns destinat lor în mod special, și le lasă chiar pe fațade, greu de spus…

La parter au făcut un spațiu comercial, nici nu aveau altă variantă. Și magazinul Rolex cred că se potrivește perfect în peisaj. Cum fiecare micron pătrat costă foarte mult acolo, cei de la Nordis Primăverii Boutique au fost obligați să facă o parcare Kalus, cu sistem hidraulic, în care mașinile stau ca mărfurile de la Metro pe rafturi. Interiorul nu e gata, apartamentele sunt lăsate intenționat nefinisate, pentru a le finaliza după cerințele noilor locatari. Doar holul principal de intrare e amenajat foarte elegant, și la fel și holurile comune. Odată înstalați noii cumpărători, cei de la Nordis Primăverii Boutique, sau Nordis Primăverii 20, cum mai apare numit, promit servicii de excepție, de tip concierge, adică mai mult decât un simplu portar. La disability access stau foarte bine: nicio treaptă, oricât de mică, pentru cei cu dizabilități motrice (fizice)

Prețurile de la Nordis Primăverii Boutique sunt printre cele mai mari de pe piață, peste 8-9,000€/mp, așa că apartamentele ajung pe la un milion, iar penthouse-ul cu noroc la priveliște sare bine de două. Cifrele detaliate sunt în broșura lor de prezentare, atașată mai jos. (George Butunoiu – martie 2022)

*
Prezentări și Referințe:

*

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Companie Nordis