Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Monnet 37-39 - RS 476

(2 - 5 niveluri, 13 apartamente)
Blocul cu patru etaje din Monnet 37, nu foarte inspirat arhitectural și estetic, însă destul de bine întreținut, curat. Față de vecinii săi, e mult peste cel de alături, de pe Jean Monnet 35, și sub cel din Jean Monnet 33.
Amplasament: 88
Estetică exterioară: 61
Estetică interioară: 73
Funcționalitate: 48
Property INDEX: RS 476 (Locul 38/373)
GBRE - cladiri rezidentiale din zona Herastrau - Primaverii (Jean Monnet 37)

Jean Monnet 37-39, între 33 și 35…

Strada Jean Monnet e una dintre cele mai cunoscute din cartierul bucureștean Primăverii, și el poate cel mai cunoscut din oraș, fiind cel mai râvnit, cel mai scump, locul în care își au casele președintele și foștii președinți, prim-miniștrii și majoritatea celor din guvern, celebritățile, vechii și noii îmbogățiți. Începe în Teheran, traversează Primăverii și se termină în Mircea Eliade, în dreptul Lacului Bordei. Plin cu copaci bătrâni, puțin circulat, puțin zgomot, multe vile, puține blocuri rezidențiale și de birouri.

Bloc cu cinici niveluri, construit în 2012 de către Cezar Tiron, din câte știu eu, nu foarte inspirat arhitectural și estetic, însă destul de bine întreținut, curat. În față are un mic spațiu verde de jur împrejurul blocului, îngrijit și el. Pe fațadă se văd mici urme de degradare, dar i-ai da ceva mai puțini ani decât are dacă i-ai evalua vârsta doar după acestea. Față de vecinii săi, e mult peste cel de alături, de pe Jean Monnet 35, și sub cel din Jean Monnet 33. Holul de intrare principal e larg, destul de bine amenajat și iluminat, cu plante verzi, fară nicio urmă vizibilă de degradare, portar cu desk. Nu au rampă pentru cei cu dizabilități fizice și scările sunt destul de multe la Jean Monnet 37. Probabil că au lift care coboară până în garajul subteran, ceea ce le mai simplifică puțin viața, însă tot trist și frustrant trebuie să fie pentru ei. Care garaj subteran e pe două niveluri, bine făcut și el și întreținut. Apartamentele sunt bine concepute și construite, câte două pe nivel, și se vând cam cu 6,500€/mp util. La ora la care scriu sunt două de vânzare acolo, și se vând cu 850-900,000€ fiecare. (George Butunoiu – martie 2022)

Prețuri din anunțuri: 

  • 5,300€/mp util (4 camere, 160 mp, etaj 1, garaj, 2 locuri de parcare) – mai 2022

*

Referințe:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...