Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Monnet 35 - RS 395(Locul 172/328)

(2 - 5 niveluri, 10 apartamente)
Nu știu când a fost construit blocul de pe eleganta stradă Jean Monnet 35, în cel mai luxos cartier al Bucureștiului, dar sunt convins că a trecut mult timp de atunci. Arhitectură de ucenic, la fel materialele, culorile, contrastele.
Amplasament: 88
Estetică exterioară: 27
Estetică interioară: 43
Funcționalitate: 48
Property INDEX: RS 395
GBRE - cladiri rezidentiale din zona Herastrau - Primaverii (Jean Monnet 35)

Strada Jean Monnet e una dintre cele mai cunoscute din cartierul bucureștean Primăverii, și el poate cel mai cunoscut din oraș, fiind cel mai râvnit, cel mai scump, locul în care își au casele președintele și foștii președinți, prim-miniștrii și majoritatea celor din guvern, celebritățile, vechii și noii îmbogățiți. Începe în Teheran, traversează Primăverii și se termină în Mircea Eliade, în dreptul Lacului Bordei. Plin cu copaci bătrâni, puțin circulat, puțin zgomot, multe vile, puține blocuri rezidențiale și de birouri.

Nu au rampă pentru cei cu dizabilități fizice și scările sunt destul de multe. Și nici în garaje nu au cum să aibă lift, la felul în care sunt dispuse.

Nu știu când a fost construit blocul acesta pe eleganta stradă Jean Monnet, în cel mai luxos cartier al Bucureștiului, dar sunt convins că a trecut mult timp de atunci. Arhitectură de ucenic, la fel materialele, culorile, contrastele. Trei garaje la parter – alt sacrilegiu. Degradarea începe se vede peste tot. (George Butunoiu – martie 2022)

*

Referințe:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...