Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Mircea Eliade 7 - RAS 466(Locul 51/354)

(ansamblu rezidențial, 2 blocuri, 2 - 5 niveluri, 12 apartamente)
Mircea Eliade 7 e un mic ansamblu rezidențial cu două blocuri mici, cu 12 apartamente în total. Se spune că este o investiție a Ancăi Surugiu și a lui Nicolae Ghinea, însă e greu de verificat, date fiind încrengăturile de interese din Parcelarea Monnet – cel mai scump teren din București.
Amplasament: 89
Estetică exterioară: 64
Estetică interioară: 58
Funcționalitate: 46
Property INDEX: RAS 466
Mircea Eliade 7, Property Index (residential) GB Real Estate

Sunt foarte puțini bucureșteni care au scrisă în buletin strada Mircea Eliade la adresă. Chiar dacă e bulevard, adică ceva cu mai mare greutate decât o stradă. Iar cei mai mulți dintre aceștia foarte puțini sunt cu numere pare, adică pe mâna stângă cum vii dinspre Radu Beller către Parcul Bordei. Pe dreapta e Clubul Floreasca al bugetarilor de prin poliție, armată și securiști, apoi e terenul acela viran pe care Hagag tot promite că va face un bloc cum nu a mai văzut Bucureștiul, urmează ansamblul din Mircea Eliade 7 și vechiul Nicora Building. Practic, doar acestea două sunt locuite, fiindcă după ele vine parcul.

Mircea Eliade 7 e un mic ansamblu rezidențial cu două blocuri mici, cu 12 apartamente în total, chiar vizavi de Pușkin 30. Zona e atât de înverzită, încât vara e aproape imposibil să faci niște poze din care să se distingă ceva în spatele crengilor copacilor mari. Se spune că este o investiție a Ancăi Surugiu și a lui Nicolae Ghinea, însă e greu de verificat, date fiind încrengăturile de interese din Parcelarea Monnet – cel mai scump teren din București. Blocurile comunică între ele prin garajul de la subsol, au o arhitectură austeră – mai ales în spațiile comune din interior, destul de demodate. Sediu pentru câteva firme, din construcții și farmaceutice. (George Butunoiu – ianuarie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...

Companie Anca Surugiu

Companie Nicolae Ghinea