Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Madrigalului Residence - RB 465

boutique, 14 apartamente, anul construirii: 2015
investitor: One United Properties, arhitect: ZIP & BDX Studio
Madrigalului Residence e un bloc mic, boutique, în portofoliul „istoric” al lui One United Properties. Arhitectural nu e o capodoperă, însă pare bine construit. Intrarea în clădire nu e cine știe ce, însă odată ajuns în hol vezi o amenajare surprinzătoare, rar întâlnită într-o clădire rezidențială, chiar și la One, care sunt mari specialiști ai esteticului.
Amplasament: 81
Estetică exterioară: 64
Estetică interioară: 75
Funcționalitate: 52
Property INDEX: RB 465 (Locul 62/623)
Preț mediu de vânzare: 3,120€/mp util

Madrigalului Residence, apă și liniște în schimbul depărtării de altele de care mai ai nevoie

Strada Madrigalului e foarte frumoasă. Mai ales vara. Șerpuiește pe malul lacului Băneasa, în continuarea străzii Gârlei, ajunge până în Străulești. Un lac mic, cu apă stătută, însă orice ochi de apă e mai bun decât un petic de asfalt în orașul acesta scăpat de sub control. Sunt doar case acolo, cele mai multe mari și bogate, cu câteva blocuri printre ele. Mașini puține, liniște, copaci, verdeață.

Madrigalului Residence e un bloc mic, boutique, în portofoliul „istoric” al lui One United Properties. Arhitectural nu e o capodoperă, însă pare bine construit. Intrarea în clădire nu e cine știe ce, însă odată ajuns în hol vezi o amenajare surprinzătoare, rar întâlnită într-o clădire rezidențială, chiar și la One, care sunt mari specialiști ai esteticului. Pozele mă scutesc de o descriere lungă și dificilă. Curte nu au, însă lacul e aproape și au o cărare de pământ care e plăcută când nu plouă și e noroi pe ea.

Sigur, partea aceea de București liniștit și înverzit e frumoasă, blocul boutique e și el în segmentul premium, dar e greu de ajuns acolo, trebuie să scoți mașina din garaj cam pentru orice: un magazin sau un restaurant bun, diverse servicii, ca să nu mai spun despre un concert, un teatru… (George Butunoiu – octombrie 2022)

Prețuri din anunțuri

Vânzare:

  • 3,900€/mp util (4 camere, 305 mp, etaj 4, 2 locuri parcare) - noiembrie 2022
  • 3,560€/mp util (3 camere, 136 mp, , 1 loc parcare) - noiembrie 2017
  • 1,900€/mp util (4 camere, 185 mp, etaj 1) - noiembrie 2016

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...