Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Madrigalului 44 - RAB 465

ansamblu rezidențial, 2 blocuri, boutique, 12 apartamente, anul construirii: 2012
arhitect: Andrei Nistor
Madrigalului 44, un mic ansamblu bine îngrădit cu două blocuri boutique cu câte 6 apartamente fiecare, e unul dintre cele mai exclusiviste și mai confortabile din București. Gard în gard cu mult mai cunoscutului, pe motiv de apartenență la grupul One United Properties, Madrigalului Residence.
Amplasament: 82
Estetică exterioară: 72
Estetică interioară: 63
Funcționalitate: 54
Property INDEX: RAB 465 (Locul 60/623)

Madrigalului 44, un mic ansamblu bine îngrădit cu două blocuri boutique cu câte 6 apartamente fiecare, e unul dintre cele mai exclusiviste și mai confortabile din București. Gard în gard cu mult mai cunoscutului – pe motiv de apartenență la grupul One United Properties – Madrigalului Residence.

Dar, sigur, toate au un preț. După cum am tot scris, strada Madrigalului e foarte frumoasă, într-adevăr. Mai ales vara. Șerpuiește pe malul lacului Băneasa, în continuarea străzii Gârlei, ajunge până în Străulești. Un lac mic, cu apă stătută, însă orice ochi de apă e mai bun decât un petic de asfalt în orașul acesta scăpat de sub control. Sunt doar case acolo, cele mai multe mari și bogate, cu câteva blocuri printre ele. Mașini puține, liniște, copaci, verdeață. Însă e greu de ajuns acolo, trebuie să scoți mașina din garaj cam pentru orice: un magazin sau un restaurant bun, diverse servicii, ca să nu mai spun despre un concert, un teatru… (George Butunoiu – octombrie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...