Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Kiseleff Park View - RS 453

(2 - 5 niveluri, 12 apartamente)
Kiseleff Park View / Mincu 9 atrage destui doritori, pentru că blocul e bine poziționat și făcut, însă pe mulți care nu cunosc bine zona îi descurajează zumzăitorul trafic perpetuu și intens de pe Mincu. Iar vreo doi au spus, cu voce șoptită și băgând telefoanele în buzunar, că nu vor să vadă SRI-ști betegi de la balcon...
Amplasament: 81
Estetică exterioară: 63
Estetică interioară: 73
Funcționalitate: 52
Property INDEX: RS 453 (Locul 65/373)
GB Real Estate - proprietati rezidentiale - Kiseleff Park View (Ion Mincu 9)

Kiseleff Park View în stânga, SRI Hospital View în dreapta…

Kiseleff Park View, sau Mincu 9, cum e el cunoscut de către agențiile imobiliare, e un bloc nou, apărut la începutul anului 2018 pe strada de la care își trage numele, Arhitect Ion Mincu. Mincu e o stradă frumoasă între bulevardul Aviatorilor și Barbu Delavrancea, mai ales că are și micul parc Kiseleff pe o parte, și mult mai puțin de acolo spre Ion Mihalache, unde se termină cu marile blocuri comuniste.

Kiseleff Park View / Mincu 9 sunt în partea mai puțin norocoasă a străzii, însă în capătul mai norocos din partea nenorocoasă. Între Spitalul SRI, mai poetic numit și Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu, și fosta ambasadă a Kuweitului, acum reședința atașatului militar al Arabiei Saudite. Mai e cunoscut drept „blocul roșiatic”, după culoarea distinctivă, neobișnuit de vie. Cu altceva nu iese prea mult în evidență, e mai degrabă un stil conservator, cuminte. Are o curte interioară de jur împrejur, cu un gard din de tablă groasă, nu foarte inspirat și estetic, după gustul meu. Portar cu uniformă, dar nu ar ajunge din urmă nici o broască șestoasă, dacă ar fi să alerge după cineva.

La momentul la care scriu, unul dintre cele 12 apartamente e la vânzare cu vreo 5,000€/mp. Atrage destui doritori, pentru că blocul e bine poziționat și făcut, însă pe mulți care nu cunosc bine zona îi descurajează zumzăitorul trafic perpetuu și intens de pe Mincu. Iar vreo doi au spus, cu voce șoptită și băgând telefoanele în buzunar, că nu vor să vadă SRI-ști betegi de la balcon… 😊 Legat de dezvoltator, știu că au fost niște convulsii acolo, cel care l-a început a intrat în insolvență și proiectul a fost preluat și finalizat de altcineva. (George Butunoiu – ianuarie 2022)

Prețuri din anunțuri:

  • 4,700€/mp util (3 camere, 130 mp, et. 4) – februarie 2022, Imobiliare.ro

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...