Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Joy of Living - RS 425(Locul 115/354)

(2 - 5 niveluri, 16 apartamente)
Joy of Living e un bloc construit în 2010 pe Zăgazului 10-12, când acesta a început să prindă contur ca nou pol imobiliar premium al Bucureștiului, datorită apropierii sale de apă, de Lacul Floreasca. Un indicator mai precis al standardului blocului e chiria de 10€/mp cu care se dă un apartament mobilat complet acolo...
Amplasament: 82
Estetică exterioară: 55
Estetică interioară: 66
Funcționalitate: 42
Property INDEX: RS 425
Joy of living Zagazului Property Index GB Real Estate

Cum a ajuns Joy of Living să profite acum de stilul arhitectonic comun, neutru, încremenit…

Joy of Living e un bloc construit în 2010 pe Zăgazului 10-12, când acesta a început să prindă contur ca nou pol imobiliar premium al Bucureștiului, datorită apropierii sale de apă, de Lacul Floreasca. Un bloc relativ mic, cu 16 apartamente, proiectat într-un stil suficient de neutru, de conservator, cuminte, încât să nu iasă cu ceva în evidență. Dar nici să se demodeze prematur și să devină caraghios, cum au pățit multe clădiri proiectate de arhitecți care au vrut să iasă în evidență cu orice preț, fără să știe că lucrurile se vor schimba în România mult mai repede decât credeau ei.

Zăgazului 10-12 e cam pe la mijloc, vizavi de ansamblul North Area Lake View – denumirea științifică a clădirii Zăgazului 13-19. Strada arată ca toate străzile pline de mașini și de zgomot în capătul dinspre Șoseaua Pipera, însă spre apă e liniștită și mai plăcută, chiar și cu malul neamenajat al lacului. Așadar, dacă vă imaginați o trecere liniară de la urâtul dintr-un capăt și frumosul de la celălalt, și știind că Joy of Living e pe la jumătate, înseamnă că se poate spune că stau într-o zonă rezonabilă. Însă un indicator mai precis al standardului e chiria de 10€/mp cu care se dă un apartament mobilat complet acolo. Un plus de remarcat este grija pentru cei cu dizabilități. (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...