Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Ion Negulici 32A - RB 489(Locul 29/354)

(boutique, 5 apartamente)
Blocul din Ion Negulici 32A a fost făcut în 2016 de niște arhitecți stăpâni pe meseria lor. Cuminte și destul de conservator, dar elegant, neinvaziv, bicolor contrastant, cu griul închis care-l înscrie bine în peisaj. Are un spațiu restrâns în jur, însă au reușit să pună niște arbuști care mai îmblânzesc puțin spaima pe care o simți în fața porților ferecate din fier și cu țepușe pe ele.
Amplasament: 90
Estetică exterioară: 68
Estetică interioară: 70
Funcționalitate: 50
Property INDEX: RB 489
Ion Negulici 32A, Property Index (residential) GB Real Estate

Cazemata elegantă din Ion Negulici 32A

Strada Pictor Ion Negulici e granița dintre Parcelarea Monnet și Parcelarea Dorobanți 2. Începe din Teheran și se termină în bulevardul Primăverii, mergând paralel cu Pictor Barbu Iscovescu și cu Lev Tolstoi. O stradă foarte frumoasă, îngustimea dându-i un plus de farmec de la împuținarea drastică a traficului și a zgomotului care vine în urma lui. E prea mică pentru a avea copaci comunitari, pe trotuare (care sunt minuscule, oricum), însă e destul de verde de la mulții pomi și arbuști din grădinile oamenilor.

O mică rană are Negulici în capătul dinspre Beller, unde începe cu un urâțel bloc postrevoluționar, însă unde se taie cu Amiral Bălescu e un adevărat cancer, monstruozitatea de la Autoritatea de Supraveghere Financiară, o clădire emblematică a anti-arhitecturii anilor 90. Oribilă arătare, probabil cea mai hidoasă din tot bogatul cartier, de la Piața Victoriei și până la Charles de Gaulle.

Blocul din Ion Negulici 32A a fost făcut în 2016 de niște arhitecți stăpâni pe meseria lor. Cuminte și destul de conservator, dar elegant, neinvaziv, bicolor contrastant, cu griul închis care-l înscrie bine în peisaj. Are un spațiu restrâns în jur, însă au reușit să pună niște arbuști care mai îmblânzesc puțin spaima pe care o simți în fața porților ferecate din fier și cu țepușe pe ele. Cât despre cei în scaune cu roți, să se descurce cum pot… (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...