Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Hugo Herăstrău - RB 405

(boutique, 7 apartamente, anul construirii: 2022)
Hugo Herăstrău pare de la prima vedere un mic bloc bine făcut, proiectat de niște arhitecți maturi și cu mână sigură. Iar agenții imobiliari care cunosc dezvoltatorul mi-au confirmat că și-a propus să construiască un bloc cu care să se mândrească, și cu puține compromisuri.
Amplasament: 65
Estetică exterioară: 65
Estetică interioară: 73
Funcționalitate: 41
Property INDEX: RB 405 (Locul 147/373)
Hugo Herastrau - Property Index (residential) GB Real Estate

Hugo Herăstrău, unul dintre cele mai frumoase blocuri din jungla urbană a Cartierului Francez

Abia în ultimii ani au început să se construiască blocuri serioase în zona aceea infernală dintre Șoseaua Nordului și Nicolae Caranfil, în care primarii de până la Nicușor Dan au permis un măcel urbanistic absolut irecuperabil în următoarea sută de ani. Lighthouse sau Vida Herăstrău sunt dintre acestea puține care sunt la standardele zilei de astăzi. Însă cele mai multe sunt destul de primitive din punct de vedere arhitectural, mai ales pe partea estetică. Văzute acum, vreau să spun, fiindcă doar cu câțiva ani în urmă erau și ele considerate ca făcând parte din elita imobiliară.

Hugo Herăstrău pare de la prima vedere un mic bloc bine făcut, proiectat de niște arhitecți maturi și cu mână sigură. Iar agenții imobiliari care cunosc dezvoltatorul mi-au confirmat că și-a propus să construiască un bloc cu care să se mândrească, și cu puține compromisuri. Un bloc mic, cu 7 apartamente, destul de elegant, culorile cu contrast mare bine alese. Au avut grijă și de cei cu dizabilități, în scaune cu rotile, pentru care au făcut o rampă acceptabilă ca înclinare.

Se lucrează încă la intrare și la spațiul propriu din jur, așa că sunt șanse mari ca peste câteva luni, când totul va fi gata și vor avea și ceva plante decorative, să urce cu mai multe locuri în topul Property INDEX Residential. Apartamentele se vând aici cu 4,600€/mp, iar locurile de parcare din garajul subteran cu 36,000€. (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...