Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Herăstrău Parkview - RM 421(Locul 126/328)

(6 - 12 niveluri, 72 apartamente)
Dacă am da nume clădirilor cu ușurința și aplombul cu care o fac dezvoltatorii imobiliari, orice bloc cu câteva etaje în plus ar putea să-și spună „Bucegi View Residence”! Pentru că în zilele mai senine doar vedem munții de aici, din București... Oamenii aceștia i-au spus Herăstrău Parkview pentru că dintr-un apartament sau poate din câteva de pe la ultimele niveluri se întrezărește faimosul parc, la ceva depărtare.
Amplasament: 65
Estetică exterioară: 62
Estetică interioară: 84
Funcționalitate: 51
Property INDEX: RM 421
Herastrau Park View Property Index GB Real Estate

Herăstrău Parkview peste linia ferată…

Dacă am da nume clădirilor cu ușurința și aplombul cu care o fac dezvoltatorii imobiliari, orice bloc cu câteva etaje în plus ar putea să-și spună „Bucegi View Residence”! Pentru că în zilele mai senine doar vedem munții de aici, din București… Oamenii aceștia i-au spus Herăstrău Parkview pentru că dintr-un apartament sau poate din câteva de pe la ultimele niveluri se întrezărește faimosul parc, la ceva depărtare.

Au găsit o parcelă triunghiulară între trei străzi din perimetrul Ficusului – Bulevardul Aerogării – linia ferată. Sunt vecini cu Cortina Residence, vedeta imobiliară a cartierului, cu Phoenicia Grand Hotel și cu Atlas Residence Aviației. Spre diferență de cei amintiți mai sus, Herăstrău Parkview sunt pe o stradă mai liniștită, mai puțin circulată și împrăfuită. Uitându-ne pe Google Maps, parcul e aproape, însă săritul peste linia ferată nu e un lucru chiar atât de simplu pe cât pare.

E un bloc nou, abia construit de Mitică Dragomir, care în video-ul de mai jos explică de ce și cum stau lucrurile acolo. Iese mai mult în evidență cu forma sa triunghiulară, decât cu arhitectura sau estetica, însă e bine făcut, materiale de calitate (aceleași ca la Luxuria Residence, cred), atenție la detalii. Și intrările și holurile dau la fel de bine, cu o recepție frumoasă, canapea cu perne moi pentru musafiri și pentru curierii de la Glovo. La disability access stau foarte bine, de asemenea: au o rampă lungă și lină pentru cei cu dizabilități motrice (fizice), mare consumatoare de metri pătrați scumpi în zona aceea, lifturile suficient de încăpătoare.

Apartamentele se vând cu puțin peste 3,000€/ mp util, ceea ce e rezonabil pentru calitatea pe care am văzut-o la Herăstrău Parkview. (George Butunoiu – martie 2022)

*

Vedeți mai jos un interviu cu Dumitru Dragomir, dezvoltatorul Herăstrău Parkview:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...