Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Heleșteului 6 - RS 442(Locul 82/328)

(2 - 5 niveluri, 5 apartamente)
Heleșteului 4 e ruda săracă a lui Primăverii Plaza, după cum spunea un agent imobiliar. De aproape vezi câteva bucăți de fațadă căzute, aerele condiționate la vedere, prin balcoanele din sticlă. Dar Heleșteului e Heleșteului, chiar și la numărul 4 și cu tencuiala căzută...
Amplasament: 89
Estetică exterioară: 50
Estetică interioară: 60
Funcționalitate: 46
Property INDEX: RS 442
Helesteului 4 - GB Real Estate Property Index

Heleșteului 6, ruda săracă a lui Primăverii Plaza

Strada Heleșteului e una dintre cele mai frumoase și mai elegante din București. Mai frumoasă și mai râvnită din punct de vedere imobiliar decât marele său vecin. Bulevardul Primăverii, de unde începe ca să se termine în Mircea Eliade. Rezidențială prin excelență, trafic foarte redus, plină de copaci și de case care de care mai originală și mai aristocratică.

Dar blocul din Heleșteului 6 nu a avut mult noroc, fiindcă e chiar la intersecția cu Primăverii și vizavi de MARE, noul și emblematicul Muzeul de Artă Recentă. Privită de departe, ai crede că e una cu mult mai marea sa vecină, Primăverii 19-21, adică Primăverii Plaza. Însă e un alt bloc, chiar dacă e unit cu celălalt, spate în spate cu el.

Intrarea e pe Heleșteului 6. Arată relativ bine din punct de vedere arhitectural, însă de aproape vezi câteva bucăți de fațadă căzute, aerele condiționate la vedere, prin balcoanele din sticlă. Nu au rampă pentru cei cu dizabilități fizice și scările sunt destul de multe. Probabil că au lift care coboară până în garajul subteran, ceea ce le mai simplifică puțin viața celor în scaune cu roți, însă tot trist și frustrant trebuie să fie pentru ei. Dar Heleșteului e Heleșteului, chiar și la numărul 6 și cu tencuiala căzută… (George Butunoiu – martie 2022)

*

Referințe:

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...