Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Grigore Mora 2 - RS 473(Locul 41/354)

(2 - 5 niveluri, 5 apartamente)
Grigore Mora 2 o clădire cuminte, conservatoare, care nu iese cu nimic în evidență din punct de vedere arhitectural, care îți iese din minte după câteva secunde, dacă te uiți la altceva. Dar Grigore Mora, în Parcelarea Mornand dintre Bulevardul Aviatorilor și Pangrati, e una dintre cele mai frumoase străzi din București, și asta contează adesea mai mult decât orice altceva. Location, location, location...
Amplasament: 90
Estetică exterioară: 61
Estetică interioară: 68
Funcționalitate: 50
Property INDEX: RS 473
GB Real Estate Property Index - 2 Grigore Mora

Grigore Mora 2 confirmă principiul de bază din real estate: location, location, location!

Grigore Mora, în Parcelarea Mornand dintre Bulevardul Aviatorilor și Pangrati, e una dintre cele mai frumoase străzi din București. Foarte liniștită, puține mașini și mulți copaci mari, bătrâni, case frumoase. Numai de un bloc nu avea nevoie acest mic paradis, însă aceasta e o temă pentru alte articole.

Așadar, în urmă cu niște ani, Radu Dumitrescu și Dan Ioan Popescu, din câte știu eu, cei care au împreună și marea reușită cu ansamblul rezidențial din Barbu Delavrancea 63, au construit un bloc cu 5 niveluri la Grigore Mora 2, chiar pe colțul cu Zambaccian, vizavi de spitalul Parhon. Nu e urâtă dacă nu o compari cu casele elegante din jurul ei. E o clădire cuminte, conservatoare, care nu iese cu nimic în evidență din punct de vedere arhitectural, care îți iese din minte după câteva secunde, dacă te uiți la altceva.

Dar se ține foarte bine, e întreținută, nu se văd urme semnificative de degradare decât dacă le cauți cu rea intenție. Garajele sunt făcute după un sistem pentru care cred că nici nu mai primești aprobare astăzi, mai multe la demisol, cu uși separate. Intrarea e discretă, prin spatele clădirii, pe Grigore Mora. La închiriere a fost pe la 12€/mp, ceea ce mi s-a părut un preț surprinzător de bun. (George Butunoiu – martie 2022)

Prețuri din anunțuri:

  • 4,570€/mp util (3 camere, 130 mp, 12 mp terasa, etaj 1) - iulie 2022

Grigore Mora 2, Property INDEX GB Real Estate Residential

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...