Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Docenților Residence - RB 435

(boutique, 6 apartamente)
Docenților Residence, de la numărul 5B, are șase apartamente pe patru niveluri, cu intrarea la garajul subteran prin spate, pe fermecătoarea stradă Ștefan Burcuș și cu cinci locuri de parcare în față, chiar la intrare. Iar pe acoperiș e o piscină. Clădirea are un anumit grad de originalitate, cu ferestre mari, înguste și înalte, cu o cromatică mai modernă, cu culori contrastante.
Amplasament: 72
Estetică exterioară: 52
Estetică interioară: 81
Funcționalitate: 49
Property INDEX: RB 435 (Locul 96/373)

Docenților Residence, blocul boutique cu piscina pe acoperiș

Strada Docenților e frumoasă și interesantă, fiind una dintre puținele străzi ale Bucureștiului care se întrerupe și continuă mai încolo, unde nu te mai aștepți să dai de ea. Începe din Clucerului (dar din punct de vedere poștal e invers), e largă pe patru benzi, cu case vechi și bogate. După ce trece de Kiseleff se îngustează și intră într-o zonă plină cu verdeață, de la marele parc al Hotelului Partidului (hotelul Triumf) pe dreapta și de la grădinile blocurilor partidului cu două niveluri și cu lift de pe stânga.

Acolo se îngustează strada, după care se oprește ajunge în perpendiculara pe ea Gheorghe Brătianu. Dacă te plimbi vreo douăzeci de metri pe Brătianu, surpriză! Vezi că iarăși începe Docenților, o porțiune mai îngustă decât cele de dinainte și scurtă, se termină în Alexandrina. De data aceasta definitiv…

În capătul acesta, flancat de o parte și de cealaltă de garajele SRI,

s-au construit trei blocuri boutique: Docenților 1, chiar pe colț, apoi Docenților Residence pe aceeași parte, cu o casă mică între ele, iar vizavi de acestea El Nido Residencial, terminat chiar zilele acestea. Pe Brătianu iarăși s-a construit, iar de unde reîncepe Docenților, la 12B, vizavi de marele hotel al partidului, e un boutique mai vechi, de prin 2008, cu trei niveluri.

Docenților Residence, de la numărul 5B, are șase apartamente pe patru niveluri, cu intrarea la garajul subteran prin spate, pe fermecătoarea stradă Ștefan Burcuș și cu cinci locuri de parcare în față, chiar la intrare. Iar pe acoperiș e o piscină. Clădirea are un anumit grad de originalitate, cu ferestre mari, înguste și înalte, cu o cromatică mai modernă, cu culori contrastante. Holul e surprinzător de mare, interesant decorat. Au desk și portar fără uniformă, amabil.

Nu au rampă pentru cei cu dizabilități fizice, deși ar fi avut tot locul din lume să le facă. Probabil că au lift care coboară până în garajul subteran, ceea ce le mai simplifică puțin viața celor în scaune cu roți, însă tot trist și frustrant trebuie să fie pentru ei să trebuiască să intre nu numai pe altă ușă, ci chiar de pe altă stradă. Blocul a fost făcut de o anume doamnă Rușanu, din câte se pare, doar pentru închiriere, nu s-au vândut până acum. Apartamentele de acolo se închiriază cam cu 15€/mp. (George Butunoiu – ianuarie 2022)

Oferte din anunțuri:

  • Închiriere, 3,000€/lună = 15€/mp util (3 camere, 198 mp, et. 2) – octombrie 2021
Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...