Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Dante 2-4 - RS 452(Locul 70/354)

(2 - 5 niveluri, 12 apartamente)
Dante Alighieri 2-4 fiind un bloc relativ vechi, nu e de mirare că arhitectura e cam demodată, urmele degradării se văd peste tot, însă fiind un bloc cu puține apartamente locuite de oameni și de firme bogate, stă destul de bine față de altele cu aceeași vârstă.
Amplasament: 92
Estetică exterioară: 45
Estetică interioară: 65
Funcționalitate: 42
Property INDEX: RS 452
Dante 2-4, Property Index (residential) GB Real Estate

Dante Alighieri 2-4, unul dintre primele blocuri ale lui Dan Petrescu

Dante Alighieri 2-4 e unul dintre nenumăratele blocuri ale lui Dan Petrescu – acesta fiind printre primele, făcut acum mai bine de 20 de ani, în 2001. Are 6 niveluri și 12 apartamente, cu parcare subterană, și e chiar la capătul străzii, unde Dante se taie cu Turgheniev.

Toate străzile de colțul acela al Parcelării Monnet sunt închise – cu un singur capăt, adică: Turgheniev se oprește la casa lui Johannis, Dante la Vila lac 3, a Ambasadorului SUA, iar Gogol în reședința oficială a prim-ministrului (i-o dăduseră lui Câțu, însă nu a vrut să locuiască acolo) și a lui Băsescu – dat afară între timp. Așa că e liniște, copaci destul de mulți, Lacul Bordei în față.

Dante Alighieri 2-4 fiind un bloc relativ vechi, nu e de mirare că arhitectura e cam demodată, urmele degradării se văd peste tot, însă fiind un bloc cu puține apartamente locuite de oameni și de firme bogate, stă destul de bine față de altele cu aceeași vârstă. Parterul e înalt, și au folosit demisolul pentru a construi holul de intrare destul de spațios, economisind astfel spațiu locativ. În jur nu au, practic, niciun spațiu verde, au folosit la maximum terenul și au apropiat blocul nepermis de mult de cel din spate – foarte posibil chiar mai mult decât le permitea autorizația de construire. Fiind puține apartamente, ajung rar la vânzare. Ultimul văzut acolo se vindea cu vreo 3,500€/mp util. (George Butunoiu – iunie 2022)

*

Prețuri din anunțuri:

  • 3,400€/mp util (apartament 4 camere, 161 mp util, etaj 1) – martie 2017
Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...