Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Chopin 30B - RS 412(Locul 138/328)

(2 - 5 niveluri, 8 apartamente)
Ținând seama că pe toate acele străzi sintetizate urbanistic de soțul Doamnei Rădulescu e un amestec de case cu blocuri mici, nu mai înalte decât ele, blocul Chopin 30B nu strică deloc peisajul existent la data construirii sale. Ba dimpotrivă aș spune...
Amplasament: 73
Estetică exterioară: 65
Estetică interioară: 62
Funcționalitate: 48
Property INDEX: RS 412
Chopin 30B - Property Index (residential) GB Real Estate

Chopin 30B nu a stricat armonia străzii, ci doar pe cea cu vecinii

Făcând abstracție de conflictul cu vecinii care au încercat să convingă autoritățile să facă un părculeț pe acel teren al unor oameni, blocul din strada Frederic Chopin 30B e bine conceput arhitectural pentru un astfel de spațiu restrâns. Pare bine construit, la standardele zilei – adică foarte recente, fiind făcut în urmă cu doar câțiva ani. Sunt sigur că proiectanții ar fi putut găsi și o soluție mai bună pentru țevile de evacuare ale centralelor de apartament, mi-e greu să-mi imaginez că le-a dispărut brusc inspirația după ce au făcut tot restul cum trebuie.

Frederic Chopin e o stradă foarte frumoasă, înverzită, liniștită. Nici nu spui că la câțiva metri mai încolo sunt viermuiala și praful de pe Barbu Văcărescu, șantiere, terenuri virane, bălării lângă clădiri scumpe. Ținând seama că pe toate acele străzi sintetizate urbanistic de soțul Doamnei Rădulescu e un amestec de case cu blocuri mici, nu mai înalte decât ele, blocul Chopin 30B nu strică deloc peisajul existent la data construirii sale. Ba dimpotrivă aș spune… (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...