Sistem complex de evaluare a calității și clasificare a proprietăților imobiliare

Aleea Alexandru 26 - RB 463(Locul 54/328)

(boutique, 5 apartamente)
Cu Alexandru 26 au vrut să fie în total contrast cu împrejurimile și cu tot spiritul locului, cu atmosfera plină de serenitate a vechiului București aristocratic, și au reușit din plin. Mai ales cu parcările, dar și cu leul neînaripat, sau cine știe ce jivină mitologică o mai fi aceea din piatră.
Amplasament: 88
Estetică exterioară: 64
Estetică interioară: 59
Funcționalitate: 52
Property INDEX: RB 463
Aleea Alexandru 26 - Property Index (residential) GB Real Estate

Parcarea cu bloc boutique din Aleea Alexandru 26

Foarte micul bloc din Aleea Alexandru 26, unde se termină strada Atena, a fost construit în 2013 în locul unei singure case, fără îndoială, uitându-ne la mărime. E al cincilea bloc de pe celebra stradă din celebra de acum „serie” de blocuri care începe cu aceasta și se termină cu Aleea Alexandru 34, fără întrerupere. Agenții imobiliari spun că blocul a fost construit de către Lucian Marinescu.

E o clădire deosebită, originală, arhitectul și firma de construcții se mândresc cu el – în bună parte justificat. Au vrut să fie în total contrast cu împrejurimile și cu tot spiritul locului, cu atmosfera plină de serenitate a vechiului București aristocratic, și au reușit din plin. Au garaj subteran, dar nu s-au abținut să nu facă patru locuri de parcare și în față, dintre care unul chiar în ușă. Tot ca să iasă în evidență față de toți ceilalți, care au fiecare câte o grădiniță la stradă, cu copaci bătrâni, flori, așa cum citeam în romane când eram la liceu. Au încercat să recupereze puțin, totuși, punând în fața ușii un leu neînaripat, sau cine știe ce jivină mitologică o fi aceea din piatră. (George Butunoiu – martie 2022)

Cât de utilă este această informație? Vă rugăm să votați apăsând pe o steluță...